Språkresor till Sydney

Stadens mest kända siluett är Operahuset och bara några kvarter därifrån hittar du The Rocks, Sydneys äldsta bebyggelse. Likt en resa tillbaka i tiden kan du strosa omkring på trånga krokiga kullerstensgator för att upptäcka ny historia bakom varje hörn.

Australiens inofficiella huvudstad är inte blyg utan står rakryggad, spänner musklerna och visar malligt vad den har att erbjuda. Fair enough. Sydney levererar alltid, vare sig det gäller glittrande maffigt nyårsfirande vid Harbour Bridge, beach-life med skön vibe eller kulturella events. Även om atmosfären andas storstadspuls är det en avslappnad atmosfär där du kan känna dig säker och det är enkelt att ta sig runt med kollektivtrafiken. Det är med andra ord inte speciellt förvånande att Sydney år efter år har röstats fram till en av världens bästa städer för internationella studenter.

Surfing versus shopping

Kaxiga Manly och Bondi Beach ligger ett stenkast från stadens hjärta vilket gör klivet från shopping-mood till beach-mood löjligt kort. Stränderna är, inte helt överraskande, långa och vita. Med stadens tempo i ryggen kan du sitta och njuta av Stilla Havet och dess storhet. Bara genom att vända dig om är du en del av stadens takt igen. Det är så Sydney gör. Erbjuder något nytt vid minsta snegling åt sidan.

Vattenbaserad lokaltrafik

Om du föredrar att färdas på vatten är Sydneys många färjor ett utmärkt alternativ till buss och tåg. Åk till stadens fantastiska zoo där utsikten över Harbour Bridge är vacker som ett vykort och vinden blåser bort storstadens brus.

Mångkulturell känsla

Sydneys mångkulturella atmosfär lockar människor från hela världen vilket visar sig inte minst i stadens globala matkultur. Utbudet av restauranger och barer skvallrar om ett brinnande intresse för fin mat och dryck. För i Sydney är man minsann inte rädd för att njuta. Livskvalitet värderas högt vilket bäst kan beskriva stämningen i staden. Sydney levererar livskvalitet. Det är svårt att slå.

Jobba i Australien efter dina språkstudier

Har du planer på att stanna kvar och jobba i Australien efter dina studier? Blueberry Språkresor erbjuder även Working Holiday i Australien som ger dig möjlighet att jobba och tjäna pengar. Klicka här för mer information

Språkskolor i Sydney

ELC English Language Company

Prisbelönad skola med bred nationalitetsmix i centrala Sydney

IH Bondi

Språkskola nära Bondi Beach.

IH Sydney City

Kvalitetsskola i centrala Sydney

Langports Sydney

Modern språkskola med skräddarsydd undervisning i området Darling Harbour.

Erbjudanden på språkkurs i Sydney

Skolor » Engelska » Sydney

LSI firar International Women's Day med erbjudande! - Läs mer här »