Språkresor till Los Angeles

Los Angeles är staden där trender föds och dör i makalös takt, där drömmar tänds och släcks i ett ögonblick. Änglarnas Stad sikar mot stjärnorna - minst! Det är få platser som kan mäta sig med LA:s ständiga stjärnglans där det mesta handlar om film och om att ha kul. Överallt träffar du på människor som bara väntar på att slå igenom i filmbranschens mecka - Hollywood - och hoppas på att få sitt namn ingraverat i en guldstjärna i gatstenen bredvid sina stora idoler.

Mångdimensionella LA

Los Angeles grundades av spanska bosättare under andra delen av 1700-talet och än idag är en stor del av befolkningen spansktalande vilket har skapat den mix av kultur och nationaliteter som gör LA till den mångdimensionella stad den är idag. Utbudet av underhållning, sevärdheter och helt enkelt LA:s atmosfär är anledningar nog till att besöka LA, vare sig om det är din första gång eller om du är en återvändande besökare.

Kända stränder

Världskändisar såsom Laguna, Santa Monica, Venice och Malibu pockar på din uppmärksamhet. Självklart talar vi om stränder, för här är vädret sällan ett problem och varje dag är en dag på stranden. Om du vill såklart. Om det glamorösa kändislivet fascinerar dig rekommenderas att köpa en såkallad "Star Map" över Beverly Hills och Bel Air där stjärnornas hem är utprickade, eller ägna dig åt lite Starspotting på Rodeo Drive.

Utbud för alla smaklökar

I LA finns otaliga restauranger, barer och klubbar som speglar stadens dynamiska atmosfär och glädje. För finsmakaren finns mat i toppklass, för hälsofreaket mängder av caféer som serverar algdrinkar för både kropp och själ och för den late finns äkta peanut butter- and jelly sandwiches. Men Los Angeles är inte bara party, glam och god mat, utan det finns mycket att se och uppleva i form av natursköna och sportiga upplevelser runtomkring staden. Vad sägs om en tur genom öknen till Las Vegas, vandring/bergsklättring i Joshua Tree National Park eller varför inte bevittna en stenhård NHL-match i sann amerikansk anda.

Att kalla LA en stad känns nästan fjuttigt och en smula nedvärderande. Los Angeles beskrivs bättre som en livsstil. En livsstil som bör upplevas!

Språkskolor i Los Angeles

College of English Language Santa Monica

Perfekt läge och små klasser!

Kaplan Westwood

Modern skola i collegeområdet Westwood Village.

Skolor » Engelska » Los Angeles

- Läs mer här »