Språkresor till Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är den amerikanska motsvarigheten till Venedig och "The Sunshine States" kanske charmigaste stad.

Att Fort Lauderdale är en av USAs främsta turistdestinationer förvånar inte ett dugg. Den gassande solen och de milslånga vita stränderna är anledning nog. Stadens smeknamn Amerikas Venedig kommer sig av det avancerade kanalsystem på flera mil som staden är byggd kring. Det är ett måste att hoppa på någon av kanalbåtarna och därifrån beundra de vackra husen som kantar kanalerna.

Avslappnad livsstil

Staden ligger i delstaten Florida som även kallas "The Sunshine State" tack vare sina blygsamma 310 soldagar om året. Fort Lauderdales 165 000 invånare har en avslappnad attityd till livet och livsstilen involverar allt som har med hav och strand att göra. Det finns mängder av aktiviteter att ta sig för om sol och bad mot förmodan blir långtråkigt: segling, vindsurfing, dykning och snorkling är några av dem.

Spring Break – på riktigt

Mellan februari och april förvandlas Fort Lauderdale till en stor fest. Då gästas staden nämligen av flera hundra amerikanska collegestudenter som firar "spring break" på klassiskt amerikanskt manér.

Man åker till Fort Lauderdale för den avslappnade livsstilen, för de vackra kanalerna och vattensporterna. Du kommer inte bli besviken.

Språkskolor i Fort Lauderdale

TLA (The Language Academy)

Toppskola mitt i Fort Lauderdale för såväl gruppundervisning, privatkurser som företagskurser.

Skolor » Engelska » Fort Lauderdale

- Läs mer här »