Språkresor till Berkeley

Berkeley - studenternas stad

Berkeley är en liten stad tvärs över bukten från San Fransisco i delstaten Kalifornien på USA:s västkust. Berkeley är känd för sina liberala attityder, politiska aktivism men allra mest känt för sitt universitet som har 30,000 studerande. Berkeley är perfekt för dig som vill ha ett något lugnare alternativ i Kalifornien men givetvis finns det massa att göra! Här finns massor av mysiga kaféer, restauranger och barer, du hittar också teater och konst i världsklass, detta tack vare de många begåvade konstnärerna och studenterna som lockas hit. Dessutom är det inte långt till San Fransisco när du är sugen på nya äventyr.

San Francisco

På endast 20 minuter med T-bana når du charmiga San Franciscos centrum och har möjlighet att uppleva denna häftiga stad med mängder av historia och populära attraktioner såsom Golden Gate och Alcatraz.

Himmelriket för vinälskare

Utanför Berkeley ligger kanske USA:s mest kända vindistrikt, Napa Valley. Vackert som en dröm, med vinodlingar som bildar ett naturligt rutmönster i landskapet, producerar denna region mest vin i hela USA.

Språkskolor i Berkeley

LSI Berkeley

Studera i en studentstad med San Fransisco runt hörnet!

Skolor » Engelska » Berkeley

- Läs mer här »