Språkresor till Sidmouth

Längs södra Englands kust i en vacker dal, skyddad av höga, praktfulla sandstensklippor ligger Sidmouth. En äkta engelsk sommardröm och en stad dit många gärna återvänder.

Sidmouth levererar engelsk sommaratmosfär när den är som bäst. Sidmouth känns äkta, kanske för att den är långt från de städer där du träffar svenska språkkursdeltagare i varje gathörn. Här blir den engelska genuina gästfriheten personifierad.


Vattensportcenter

Staden är en populär badort för engelsmännen och det är inte förvånande. Det imponerande vattensportcentret erbjuder något för varje seglare, vindsurfare och bodysurfare. Även tennis är en populär sport här, lättillgängliga grus- och gräsbanor finns till ditt förfogande och nöje.

Varje år arrangeras en internationell musikfestival i början av augusti. Promenadstråken blir då packade korridorer av Morrisdansare, didgeridoos, eldslukare och lyramusikanter, en riktig upplevelse.

Så, när dagens kurser är över, kan du i sann Agatha Christie-anda njuta av välförtjänt Devon Cream Tea: En kanna engelskt te, nybakta scones, grädde, smör och hemgjord marmelad. Mer engelskt än så blir det knappast. Även om Sidmouth är mest besökt under sommaren har staden sin charm året runt - men på olika sätt!

Språkskolor i Sidmouth

Sidmouth

En riktig pärla! En skola och familjer som verkligen tar hand om deltagarna. Det är en mysig mindre ort på den engelska sydkusten med ett kursutbud för alla åldrar.

Sidmouth International School

Mysig språkskola med fantastisk undervisning till låga priser.

Skolor » Engelska » Sidmouth

- Läs mer här »