Japansk-koreanska aftnar under september i Malmö, Göteborg och Stockholm

Är det din tur att åka och studera språk utomlands? Det absolut bästa sättet att lära sig ett språk är att praktisera det i landet där det faktiskt talas. Under september kommer Blueberry Språkresor till Malmö (16 september), Göteborg (17 september) & Stockholm (18 september) för en inspirerande kväll där vi berättar om hur du kan komma iväg till Japan och Sydkorea för att studera. Vi hjälper dig med alla förberedelser för studier utomlands och majoriteten av våra skolor är CSN-berättigade.

Vi kommer ha representanter från två skolor, en från Sydkorea och en från Japan som berättar hur det fungerar att studera hos dem. Våra egna representanter Grace och Ernesto har själva pluggat i Sydkorea och Japan, och har lång erfarenhet av att hjälpa studenter till de båda länderna. Grace har själv precis pluggat ett år i Sydkorea, (hon kommer hem från Sydkorea en vecka innan vår afton!!), och kommer verkligen att inspirera er med sina nyvunna erfarenheter! Låt er även hänföras av Ernesto som flyttade hem från Japan i årskiftet och kan svara på de flesta av era frågor kring året som student i Japan.

Höjdpunkter under kvällen:

Malmö 16/9
Var: Travelshop, Carlsgatan 4, Malmö
När: Måndagen 16 september, 18.30-20.00

Göteborg 17/9
Var: Hotell Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg
När: Tisdagen 17 september, 18.30-20.00

Stockholm 18/9
Var: Världens resor, Tegnérgatan 8, Stockholm. Entrén ligger i hörnet Tegnérgatan och Döbelnsgatan. Närmaste T-banestation är Rådmansgatan.
När: Onsdagen 18 september, 18.30-20.00

Föranmälan sker till: hej@blueberrysprakresor.se . Vänligen ange vilken av aftnarna du vill komma på i din anmälan. Vi ber dig också ange ditt mobilnummer och vilket av länderna (Japan eller Sydkorea) det är du är intresserad av att studera i. Självklart är det gratis!

Samtliga personuppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

För mer information, slå oss en signal på 08-408 884 98

Vi på Blueberry Språkresor ser fram emot att träffa dig i Malmö, Göteborg eller Stockholm!

Relevanta länder

Relevanta skolor

Publicerat måndag 12 augusti 2019. Nyheten är giltig till torsdag 19 september 2019.

Nyheter » Japansk-koreanska aftnar under september i Malmö » Göteborg och Stockholm

- Läs mer här »