Japansk och koreansk afton i Göteborg 10 februari

Dags för dig att lära dig japanska eller koreanska! Du vet väl om att det absolut bästa sättet att lära sig ett språk är att praktisera det i landet där det faktiskt talas. Och det gäller i synnerhet språk som japanska och koreanska! I februari kommer Blueberry Språkresor till Göteborg (10 februari) för en inspirerande kväll där vi berättar om hur du kan komma iväg till Japan och Sydkorea för att studera. Vi hjälper dig med alla förberedelser för studier utomlands och majoriteten av våra skolor är CSN-berättigade.

Vi kommer ha representanter från skolor både från Sydkorea och från Japan, som själva berättar hur det fungerar att studera hos dem. Våra egna representanter Grace och Ernesto har själva pluggat i Sydkorea och Japan, och har lång erfarenhet av att hjälpa studenter till de båda länderna. Grace har själv precis pluggat ett år i Sydkorea, och kommer verkligen att inspirera er med sina nyvunna erfarenheter! Låt er även hänföras av Ernesto som flyttade hem från Japan för ett tag sedan och kan svara på de flesta av era frågor kring livet som student i Japan.

Höjdpunkter under kvällen:

Var: Hotell Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg
När: Måndagen 10 februari, 18.00-20.00

Föranmälan sker till: hej@blueberrysprakresor.se . Vänligen skriv ditt för- och efternamn, ditt mobilnummer och vilket av länderna du vill plugga i (Japan eller Sydkorea) i din anmälan. Självklart är det gratis!

För mer information slå oss en signal på 08-408 88498

Vi på Blueberry Språkresor ser fram emot att träffa dig i Göteborg!

Relevanta länder

Relevanta skolor

Publicerat tisdag 14 januari 2020. Nyheten är giltig till tisdag 11 februari 2020.

Nyheter » Japansk och koreansk afton i Göteborg 10 februari

- Läs mer här »