Japansk-koreanska aftnar under april i Malmö, Göteborg och Stockholm

Vill du lära japanska eller koreanska? Och uppleva Japan eller Sydkorea? Du vet väl att det absolut bästa sättet att lära sig ett språk är att praktisera det i landet det faktiskt talas. Och det gäller i synnerhet språk som japanska och koreanska! Under april kommer Blueberry Språkresor till Malmö (8 april), Göteborg (9 april) & Stockholm (10 april) för en inspirerande kväll där vi berättar om hur du kan komma iväg till Japan och Sydkorea för att studera. Vi hjälper dig med alla förberedelser för studier utomlands och majoriteten av våra skolor är CSN-berättigade.

Vi kommer ha representanter från skolor både från Sydkorea och från Japan, som själva berättar hur det fungerar att studera hos dem. Våra representanter Anna och Ernesto har själv pluggat i Japan och Korea, och har lång erfarenhet av att hjälpa studenter till de båda länderna. De kommer att berätta om sina erfarenheter och upplevelser på ett inspirerande sätt, så ni vet vad ni kan vänta er inför er resa.

Höjdpunkter under kvällen:

Malmö 8/4
Var: Travel shop, Carlsgatan 4A, Malmö
När: Måndag 8 april, 18.00-19.30

Göteborg 9/4
Var: Hotell Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg (sal: Bryggmästaren 2)
När: Tisdag 9 april, 18.00-19.30

Stockholm 10/4
Var: Världens resor, Tegnérgatan 8, Stockholm
När: Onsdag 10 april, 18.00-19.30

Föranmälan sker till: hej@blueberrysprakresor.se . Vänligen ange vilken av aftnarna du vill komma på i din anmälan. Vi ber dig också ange ditt mobilnummer och vilket av länderna (Japan eller Sydkorea) det är du är intresserad av att studera i. Självklart är det gratis!

För mer information slå oss en signal på 08-408 88498

Vi på Blueberry Språkresor ser fram emot att träffa dig i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Relevanta länder

Relevanta skolor

Publicerat måndag 18 mars 2019. Nyheten är giltig till torsdag 11 april 2019.

Nyheter » Japansk-koreanska aftnar under april i Malmö » Göteborg och Stockholm

- Läs mer här »