Japansk-koreanska aftnar under september i Malmö, Göteborg och Stockholm

Har du funderat på att studera språk utomlands? Det absolut bästa sättet att lära sig ett språk är att praktisera det i landet det faktiskt talas. Under september kommer Blueberry Språkresor till Malmö (10 september), Göteborg (11 september) & Stockholm (12 september) för en inspirerande kväll där vi berättar om hur du kan komma iväg till Japan och Sydkorea för att studera. Vi hjälper dig med alla förberedelser för studier utomlands och majoriteten av våra skolor är CSN-berättigade.

Vi kommer ha representanter från två skolor, en från Sydkorea och en från Japan som berättar hur det fungerar att studera hos dem. Våra representanter Grace och Louise har själva pluggat i Korea och Japan, och har lång erfarenhet av att hjälpa studenter till de båda länderna. De kommer att berätta om sina erfarenheter och upplevelser på ett inspirerande sätt, så ni vet vad ni kan vänta er inför er resa.

Höjdpunkter under kvällen:

Malmö 10/9
Var: Travelshop, Carlsgatan 4, Malmö
När: Måndagen 10 september, 18.30-20.00

Göteborg 11/9
Var: Hotell Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg
När: Tisdagen 11 september, 18.30-20.00

Stockholm 12/9
Var: Världens resor, Tegnérgatan 8, Stockholm. Entrén ligger i hörnet Tegnérgatan och Döbelnsgatan. Närmaste T-banestation är Rådmansgatan.
När: Onsdagen 12 september, 18.30-20.00

Föranmälan sker till: hej@blueberrysprakresor.se . Vänligen ange vilken av aftnarna du vill komma på i din anmälan. Vi ber dig också ange ditt mobilnummer och vilket av länderna (Japan eller Sydkorea) det är du är intresserad av att studera i. Självklart är det gratis!

Samtliga personuppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

För mer information, slå oss en signal på 08-408 884 98

Vi på Blueberry Språkresor ser fram emot att träffa dig i Malmö, Göteborg eller Stockholm!

Relevanta länder

Relevanta skolor

Publicerat torsdag 05 juli 2018. Nyheten är giltig till onsdag 12 september 2018.

Nyheter » Japansk-koreanska aftnar under september i Malmö » Göteborg och Stockholm

- Läs mer här »