Japansk-koreanska aftnar under april i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vill du lära japanska eller koreanska? Och uppleva Japan eller Sydkorea? Du vet väl att det absolut bästa sättet att lära sig ett språk är att praktisera det i landet det faktiskt talas. Och det gäller i synnerhet språk som japanska och koreanska! Under april kommer Blueberry Språkresor till Stockholm (23 april), Göteborg (24 april) & Malmö (25 april) för en inspirerande kväll där vi berättar om hur du kan komma iväg till Japan och Sydkorea för att studera. Vi hjälper dig med alla förberedelser för studier utomlands och majoriteten av våra skolor är CSN-berättigade.

Vi kommer ha representanter från två skolor, både från Sydkorea och från Japan, som själva berättar hur det fungerar att studera hos dem. Våra representanter Erik och Louise har själv pluggat i Japan och Korea, och har lång erfarenhet av att hjälpa studenter till de båda länderna. De kommer att berätta om sina erfarenheter och upplevelser på ett inspirerande sätt, så ni vet vad ni kan vänta er inför er resa.

Höjdpunkter under kvällen:

Stockholm 23/4
Var: Östra Reals gymnasium, Karlavägen 79 i Stockholm. (Sal A341)
När: Måndag 23 april, 18.00-19.30

Göteborg 24/4
Var: Hotell Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg
När: Tisdag 24 april, 18.30-20.00

Malmö 25/4
Var: Travelshop, Carlsgatan 4, Malmö
När: Onsdag 25 april, 18.00-19.30

Föranmälan sker till: hej@blueberrysprakresor.se . Vänligen ange vilken av aftnarna du vill komma på i din anmälan. Vi ber dig också ange ditt mobilnummer och vilket av länderna (Japan eller Sydkorea) det är du är intresserad av att studera i. Självklart är det gratis!

För mer information slå oss en signal på 08-408 88498

Vi på Blueberry Språkresor ser fram emot att träffa dig i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Relevanta länder

Relevanta skolor

Publicerat måndag 05 mars 2018. Nyheten är giltig till onsdag 25 april 2018.

Nyheter » Japansk-koreanska aftnar under april i Stockholm » Göteborg och Malmö

Säkra sommarens äventyr redan nu och spara pengar på din juniorkurs! - Läs mer här »