Megamässa - Sveriges största mässa med fokus på studier & jobb utomlands!

Information

Megamässa - Sveriges största mässa med fokus på Språk, jobb, volontär och studier utomlands!

Tid: Lördagen den 10 februari 11.00-16.00
Plats: Centralen 7A (Vasagatan 7A) bredvid Centralstationen i Stockholm.

Vill du ut i världen för att lära dig ett nytt språk, jobba, studera, resa och uppleva nya kulturer? Missa då inte Megamässan 2018! Blueberry Språkresor ihop med GoXplore och Blueberry College & Universitet erbjuder en unik möjlighet att komma och besöka oss på Centralen 7A på Vasagatan i Stockholm den 10 februari 11.00-16.00, då vi är på plats för att informerar om våra olika språkresor runt om i världen. Det kommer att hållas inspirerande seminarium om dina möjligheter att studera språk utomlands. Träffa språkskolor, college och universitet från alla världens hörn. Var med i tävling för att vinna en Australienresa med Cathay Pacific kryddat med 4 nätters boende & en 5 dagars surfkurs! Förra året hade vi ett besöksantal upp mot 1000 personer, vilket gör mässan till en av Sveriges största utlandsmässor för språk, jobb och studier utomlands! Save the date.

Personal och tidigare resenärer från Blueberry & GoXplore kommer att finnas plats för att svara på frågor, inspirera och tipsa om vad som kan bli ditt nästa stora äventyr. För dig som är sugen på att plugga språk utomlands är Megamässan ett utmärkt tillfälle att få svar på alla dina frågor om att plugga utomlands och få förstahandsinformation från skolorna själva och tidigare studenter inför ditt kommande språkäventyr ute i världen!

Anmälan

För att slippa att stå i kö är det bra att göra en föranmälan till vår mässa den 10 februari. Fyll i nedan uppgifter, så återkommer vi inom kort med en bekräftelse och mer information. Självklart är det gratis.

Relevanta länder

Relevanta skolor

Publicerat måndag 08 januari 2018. Nyheten är giltig till lördag 10 februari 2018.

Nyheter » Megamässa - Sveriges största mässa med fokus på studier & jobb utomlands!

Rabatterade priser när Sorbonne firar 100 år! - Läs mer här »