Japansk och koreansk afton i Göteborg 11 februari

Drömmer du om att lära dig japanska eller koreanska? Du vet väl att det absolut bästa sättet att lära sig ett språk är att lära sig det i landet det faktiskt talas. Det gäller i synnerhet för språk som japanska och koreanska. Måndag 11 februari kommer Blueberry Språkresor till Göteborg för en inspirerande kväll där vi berättar om hur du kan komma iväg till Japan och Sydkorea för att studera. Vi hjälper dig med alla förberedelser för studier utomlands och majoriteten av våra skolor är CSN-berättigade.

Vi kommer ha representanter från 3 skolor, en från Sydkorea och två från Japan som berättar hur det fungerar att studera hos dem. Våra representanter Louise och Anna har själva pluggat i Japan och Korea, och har lång erfarenhet av att hjälpa studenter till de båda länderna. De kommer att berätta om sina erfarenheter och upplevelser på ett inspirerande sätt, så ni vet vad ni kan vänta er inför er resa.

Höjdpunkter under kvällen:

Var: Hotell Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg
När: Måndagen 11 februari, 18.30-20.00

Föranmälan sker till: hej@blueberrysprakresor.se . Vänligen skriv ditt för- och efternamn, ditt mobilnummer och vilket av länderna du vill plugga i (Japan eller Sydkorea) i din anmälan. Självklart är det gratis!

För mer information slå oss en signal på 08-408 88498

Vi på Blueberry Språkresor ser fram emot att träffa dig i Göteborg!

Relevanta länder

Relevanta skolor

Publicerat tisdag 04 december 2018. Nyheten är giltig till tisdag 12 februari 2019.

Nyheter » Japansk och koreansk afton i Göteborg 11 februari

- Läs mer här »