Välkomna på junior - och ungdomsafton i Stockholm den 15e november!

Sugen på att få en oförglömlig sommar?! Missa då inte Blueberrys afton i Stockholm den 15 november. Både du och dina föräldrar är välkomna. Vi erbjuder språkresor till England, Spanien, Tyskland, Frankrike,Japan och Korea för barn och ungdomar i åldrarna 7 – 18 år.

Det absolut bästa sättet att lära sig ett språk är att vara i landet där det faktiskt talas. Du lär dig inte språket endast innanför klassrummets fyra väggar utan våra språkresor erbjuder även ett fullspäckat aktivitetsprogram både på vardagar och helger. Du kommer träffa studenter från världens alla hörn och med stor sannolikhet har du din internationella vänskapskrets även efter hemkomst!

Våra junior – och ungdomsansvariga för Europa, Lovisa och Ellen, är på plats under kvällen för att inspirera, berätta och svara på alla dina, och dina föräldrars, funderingar.

Vi på Blueberry Språkresor har hjälpt tusentals personer iväg på sitt livs äventyr, har 30 års branscherfarenhet och garanterar dig även marknadens bästa pris.

Var: Blueberrys kontor, Grev Turegatan 35, Stockholm (ring på porttelefonen så släpper vi in dig)
När: Onsdagen den 15 november, 18.30-20.30

Föranmälan sker till: hej@blueberrysprakresor.se . Självklart är det gratis! Skriv gärna vilket språk du är intresserad utav samt hur många som kommer.

För mer information slå oss en signal på 08-408 88498

Vi på Blueberry Språkresor ser fram emot att träffa dig!

Relevanta länder

Relevanta skolor

Publicerat torsdag 19 oktober 2017. Nyheten är giltig till onsdag 15 november 2017.

Nyheter » Välkomna på junior - och ungdomsafton i Stockholm den 15e november!

Saknar du värmen? - Fira jul & nyår med rabatterat pris i Australien! - Läs mer här »