Tyska ungdomsspråksresor

Upptäck Tyskland samtidigt som du bättrar på din tyska. Genom att studera ett språk i landet där det talas så gör du snabba framsteg. På en språkresa träffar du nya vänner och får minnen för livet.

Flygresan ingår inte i våra priser utan du bokar resan på egenhand. Du bör inte boka flyg förrän du har fått en fullständig kursbekräftelse av oss. Observera att minimiåldern för att resa ensam på våra språkresor är 12 år.

Om du är över 16 år kan du även att åka på en del av våra tyska språkresor för vuxna studenter där man förväntas klara sig mera själv. Kontakta oss för gratis rådgivning om du är osäker på vad som passar dig. Nedan finner du en översikt av de olika studieorterna för våra tyska ungdomskurser:

Tyskland

Språkresa GLS Berlin 13-16 år
Berlin är staden där allt finns och det alltid händer någonting. Här bor våra yngre studenter på Berlin Watersports.

Språkresa GLS Berlin 16-17 år
Som lite äldre student bor och studerar du i en stor vacker villa lite utanför Berlin. Skolan ordnar flera fritidsaktiviteter varje dag där kursdeltagarna får chansen att uppleva det bästa av Berlin.

Språkresa GLS Berlin 15-17 år

Nyhet för sommaren 2019 är att GLS erbjuder en kurs mitt i centrala Berlin! Här finns dessutom möjlighet att välja enkelrum för boende för dig som vill det.

Språkresa Lindau 14-17 år

Här bor du i värdfamilj eller på youth hostel och studerar tyska på en riktigt bra skola. På fritiden anordnas utflykter och andra intressanta aktiviteter.

Tyska ungdomsspråksresor

- Läs mer här »