Engelska ungdomsspråkresor

Upptäck ett nytt land samtidigt som du bättrar på din engelska. Genom att studera ett språk i landet där det talas så gör du snabba framsteg. På en språkresa träffar du nya vänner och får minnen för livet.

Flygresan ingår inte i våra priser utan du bokar resan på egenhand. Du bör inte boka flyg förrän du har fått en fullständig kursbekräftelse av oss. Observera att minimiåldern för att resa ensam på våra språkresor är 12 år.

Om du är över 16 år kan du även att åka på en del av våra engelska språkresor för vuxna studenter där man förväntas klara sig mera själv. Kontakta oss för gratis rådgivning om du är osäker på vad som passar dig. Nedan finner du en översikt av de olika studieorterna för våra engelska juniorkurser:

Storbritannien

Språkresa till Cambridge 9-17 år
Cambridge är en mysig stad som ligger ca en timmes resa nordväst om London. Cambridge Academy erbjuder internatskolor samt värdfamilj.

Språkresa till Ilfracombe 7-17 år
Mycket prisvärda kurser vid Atlantkusten i landskapet Devon. Staden är mysig och här har du möjlighet att kombinera språkundervisningen med din favoritaktivitet.

Språkresa till Manchester (fotbollskurs) 9-17 år
Åk på språkresa med fokus på att spela fotboll. Upplev livet som proffs i Manchester City FC. Lär dig engelska samtidigt som du utvecklar dina fotbollskunskaper.

Språkresa till Sidmouth 8-18 år
En riktig pärla! En skola och familjer som verkligen tar hand om deltagarna. Det är en mysig mindre ort på den engelska sydkusten med ett utbud av kurser för alla åldrar.

Språkresa till Brighton 13-17 år
Brighton är känt som London-by-the-Sea och när man väl kommer dit så förstår man varför.


USA

High School i USA, från 15 år

Byt ut en eller två av dina gymnasieterminer i Sverige och få en upplevelse och ett äventyr för livet! En fantastisk möjlighet som kommer ge dig ofantliga fördelar i ditt framtida arbetsliv - och inte minst på det personliga planet.

Engelska ungdomsspråkresor

- Läs mer här »