Språkresor till Perth

West Australias huvudstad är en välbevarad hemlighet. Att så få människor bor i denna paradisliknande del av Australien känns förvånande men glädjande. Ju mer paradis åt de som är där.

Som alla vet är ju Sverige ett avlångt land, närmare 157 mil avlångt. Föreställ dig då att Perths närmaste grannstad ligger cirka 200 mil bort. Då förstår du hur isolerad denna stad är! Det lustiga är att det inte gör något, för i Perth finns allt man skulle kunna tänka sig vilja ha.

Indiska oceanens utbud

Perth ligger fridfullt vid Swan River där de karaktäristiskt svarta svanarna har gett namn åt floden. Indiska oceanen gnistrar inbjudande och viskar om allt som du kan göra här. Dyka vid vassa men ack så vackra korallrev, simma med busiga delfiner, glida fram på vågorna på bräda eller varför inte i segelbåt. The Outback kontrar med vildmarksupplevelser i världsklass så som klättring, vandring och vilda djur. Den inte fullt så äventyrliga kan packa picknick-korgen och ta sig till en av staden utomhusbiografer för att avnjuta en film under bar himmel.

Freemantle, en förort till Perth, har varje vecka marknader där kryddor, kläder, tavlor, smycken, frukt och grönsaker trängs i en salig blandning av färger, ljud och dofter. Väl värt ett besök.

Perth har en lång universitetstradition, redan i början på 1900-talet hittade studenter hit och gör det än i dag. Perth är en av Australiens populäraste studentstäder.

Jobba i Australien efter dina språkstudier

Har du planer på att stanna kvar och jobba i Australien efter dina studier? Blueberry Språkresor erbjuder även Working Holiday i Australien som ger dig möjlighet att jobba och tjäna pengar. Klicka här för mer information

Språkskolor i Perth

Lexis Perth

Professionell skola med gångavstånd till stranden.

Skolor » Engelska » Perth

- Läs mer här »