Spanska ungdomsspråkreskor

Upptäck Spanien samtidigt som du bättrar på din spanska. Genom att studera ett språk i landet där det talas så gör du snabba framsteg. På en språkresa träffar du nya vänner och får minnen för livet.

Flygresan ingår inte i våra priser utan du bokar resan på egenhand. Du bör inte boka flyg förrän du har fått en fullständig kursbekräftelse av oss. Observera att minimiåldern för att resa ensam på våra språkresor är 12 år.

Om du är över 16 år kan du även att åka på en del av våra spanska språkresor för vuxna studenter där man förväntas klara sig mera själv. Kontakta oss för gratis rådgivning om du är osäker på vad som passar dig. Nedan finner du en översikt av de olika studieorterna för våra spanska ungdomskurser:

Spanien

Språkresa till Malaga 16-20 år
Är du lite äldre är ungdomskursen på vår vuxenskola Malaca Instituto ett bra tips. Kursen vänder sig till studenter mellan 16-20 år och skolan är en av Europas bästa språkskolor.

Språkresa till San Sebastian 7-15 år
I den mysiga staden Urnieta, utanför San Sebastián, läser och bor våra yngre studenter på ett unikt campusprogram. Det går även bra att bo med sin familj och vara med på kursen om dagarna.

Språkresa till San Sebastian 14-17 år
San Sebastián har ett mycket vackert läge där bergen möter havet på Spaniens norra kust. Skolan anordnar ett rikt aktivitetsprogram med mycket utflykter och annat kul.

Språkresa till Tarragona 14-17 år
Läs spanska och njut av några av Spaniens finaste stränder utanför den mysiga orten Tarragona på Guldkusten i östra Spanien.

Spanska ungdomsspråkreskor

Säkra sommarens äventyr redan nu och spara pengar på din juniorkurs! - Läs mer här »