Språkresor till San Sebastián

Här möter bergen havet och man förstår varför San Sebastian blev societetens favoritbadort i slutet av 1800-talet. Sandstränderna är lika soliga nu som då, och de små fiskebyarna kantar fortfarande kusten.

Inne i San Sebastián, bland de trånga, krokiga gatorna med stillsam kommers och livliga barer finns också inte mindre än sex Guide Michelin-restauranger. Staden är känd för sina gastronomiska höjder med underbart färska råvaror som hämtas både från det blåa och det gröna skafferiet.

Guipuzcoaprovinsen

I Baskien talas det naturligtvis spanska, men närmare 30% av befolkningen talar också baskiska. Detta språk är faktiskt det enda ursprungliga europeiska språket som fortfarande talas i vår del av världen. Staden har 175 000 invånare och är centrum för Guipuzcoaprovinsen. Ett spännande utflyktsmål är Pamplona, känt för sin årliga stora fiesta - "San Fermin" där tjurrusningen är huvudattraktion. Det är också nära till franska gränsen med kuststäder som San Jean de Luz och Biarritz.

Idealisk ort för språkkurser

Lacunza International House är skolan som Blueberry samarbetar med och den ligger mitt i staden, på gångavstånd från stranden. Precis som på 1800-talet fascinerar och lockar staden till upplevelser och aktivt strandliv – för ungdomar såväl som för vuxna.

Språkskolor i San Sebastián

Lacunza IH

Fina lokaler nära stranden. Takterass och luftkonditionerade klassrum.

Lacunza IH 14-17

San Sebastián har ett mycket vackert läge där bergen möter havet på Spaniens norra kust. Skolan anordnar ett rikt aktivitetsprogram med mycket utflykter och annat kul.

Skolor » Spanska » San Sebastián

- Läs mer här »