Säkra sommarens äventyr redan nu och spara pengar på din ungdomskurs!

Cambridge Academy är en av Englands bästa språkskolor och rankas bland de topp 2% i landet. Sedan 1991 har Cambridge Academy erbjudit barn och ungdomar en oförglömlig engelsk upplevelse. De har mycket engagerade lärare och deras undervisningsmetoder är under ständig utveckling och anpassning. Här finns någonting för alla smaker och åldrar.

Varje sommar erbjuder Cambridge Academy sommarkurser för ungdomar på tre olika brittiska internatskolor!

Moreton Hall: Här studerar de yngsta eleverna i åldrarna 8-13 år. Moreton Hall är till vardags en privat internatskola ca 40 minuter öster om Cambridge. Här finns en inomhuspool, stora grönområden, en fotbollsplan och mycket annat.

Old Buckenham Hall: Här studerar elever i åldrarna 12-15 år. Internatskolan är ca 50 minuters bilväg från centrala Cambridge. Det är en stor skola med fantastiska möjligheter för den sportintresserade!

Princess Helena College: Till vardags en privat flickskola men under sommaren tar vi emot alla elever i åldrarna 14-17 år. Skolan ligger i fantastisk miljö ca 45 minuter söder om Cambridge.

Om du är 14-16 år och vill bo i värdfamilj finns även den möjligheten.

Erbjudandet ger 5% kursrabatt på två eller fyra veckors språkresa under 2019 om slutbetalning är oss tillhanda senast 28 januari 2019. Vill du veta mer om de olika programmen?

Kontakta Ellen som själv har besökt skolorna! Maila via ellen@blueberryspråkresor.se alternativt slå en signal tel: 08-408 884 98

Relevanta länder

Relevanta skolor

Publicerat tisdag 20 november 2018. Nyheten är giltig till tisdag 29 januari 2019.

Nyheter » Säkra sommarens äventyr redan nu och spara pengar på din ungdomskurs!

- Läs mer här »