Japanska ungdomsspråkresor

Upptäck Japan samtidigt som du bättrar på din japanska. Genom att studera ett språk i landet där det talas så gör du snabba framsteg. På en språkresa träffar du nya vänner och får minnen för livet.

Flygresan ingår inte i våra priser utan du bokar resan på egenhand. Du bör inte boka flyg förrän du har fått en fullständig kursbekräftelse av oss. Observera att minimiåldern för att resa ensam på våra språkresor är 12 år.

Om du är över 16 år kan du även att åka på en del av våra japanska språkresor för vuxna studenter där man förväntas klara sig mera själv. Kontakta oss för gratis rådgivning om du är osäker på vad som passar dig. Nedan finner du en översikt av de olika studieorterna för våra japanska ungdomskurser:

Japan

Språkresa till Tokyo 15-17 år
En ungdomskurs i Japan för den mogna tonåringen. Läs med andra ungdomar på vår kanonskola Kudan i centrala Tokyo. Många spännande aktiviteter och boende i familj ingår.

Fukuoka språkresor från 14 år
Fukuoka är en trevlig stad vid havet på Kyushu i södra Japan. Skolan ger inga dedikerade ungdomskurser men de har en minimiålder på 14 år, små undervisningsgrupper och engelsktalande personal. De ordnar mycket aktiviteter och erbjuder boende i värdfamilj så det är ett bra alternativ för dig som är lite yngre. DU måste dock vara självständig och klara att resa själv i Japan.

Japanska ungdomsspråkresor

- Läs mer här »