Franska ungdomsspråkresor

Upptäck Frankrike samtidigt som du bättrar på din franska. Genom att studera ett språk i landet där det talas så gör du snabba framsteg. På en språkresa träffar du nya vänner och får minnen för livet.

Flygresan ingår inte i våra priser utan du bokar resan på egenhand. Du bör inte boka flyg förrän du har fått en fullständig kursbekräftelse av oss. Observera att minimiåldern för att resa ensam på våra språkresor är 12 år.

Om du är över 16 år kan du även att åka på en del av våra franska språkresor för vuxna studenter där man förväntas klara sig mera själv. Kontakta oss för gratis rådgivning om du är osäker på vad som passar dig. Nedan finner du mer information om Biarritz som erbjuder ungdomskurser.

Frankrike

Språkresa till Biarritz 14-17 år
Biarritz är en livlig stad på den franska västkusten nära Spanien. Här kan du läsa franska på somrarna och ta chansen att lära dig surfa.

Collége International, Cannes, från 16 år

Erbjuder vuxenkurser för studenter från 16 år och passar dig som vill bo på campus. Detta alternativ har inte samma tillsyn som ungdomskurserna då det är en vuxenkurs.

Franska ungdomsspråkresor

- Läs mer här »