Språkresor till München

Välkommen till Bayerns huvudstad och södra Tysklands främsta metropol! I München lever folkloretraditioner och umpa-umpa-musik sida vid sida med designerbutiker och nybyggda industrier. Med sin livfulla atmosfär, restauranger, barer och affärer gör München till en av Europas mest spännande städer. Här kan du hitta shopping som motsvarar Milano och Paris, både i urval och prisklass.

Folkfest

Som en av Tysklands största universitetsstäder kan München skryta med ett ypperligt kultur- och nöjesliv. Och öl såklart! Här är ölbryggning nästintill en konst och höjdpunkten på året är Oktoberfest, en 16 dagar lång ölfest som är känd som världens största festival med över fyra miljoner besökare. Komiskt nog startar festen redan i September och pågår till den första söndagen i oktober. Festivalen inleds med en enorm procession genom staden och en ceremoni för årets första ölfat.

Staden och omgivningen

Om man vill ta en välbehövlig paus i nöjeslivet finns stora grönområden, sjöar, gallerier och museer. På under en timme kommer du till alperna för skidåkning i världsklass. I München finns en - för en storstad - ovanligt gemytlig och varm atmosfär som gjort denna stad till studenternas och turisternas älskling. München puttrar av liv och invånarna här vet minsann hur man njuter av livet. München har anledningen till att benämnas "Tysklands Italien".

Språkskolor i München

DID München

DID - en proffsig skolorganisation med centralt läge i Bayerns huvudstad!

Skolor » Tyska » München

- Läs mer här »