Språkresor till Playa del Carmen

Med mjuka vita stränder som mynnar ut i ett turkosfärgat kristallklart hav bjuds du in till en av Mexikos mest kända, och omtyckta badorter, Playa del Carmen.

Längs den karibiska kusten, på den underbart natursköna Mayarivieran ligger sol och badparadiset Playa del Carmen. Staden är en av Mexikos kändisar när det kommer till semesterdestinationer. Detta gör att många turister liksom studenter samlas här för att njuta av det behagliga klimatet och den sköna småstadsatmosfären som staden bjuder på.

Lämna stressen hemma

Playa del Carmen har ett bra utbud av charmiga barer, restauranger och caféer. På avenyn "La Quinta" fylls uteserveringarna fort med glada människor så snart solen gått ner. I Playa del Carmen får man känslan av att vara i ett litet avskilt paradis, långt borta från verklighetens stress och hektiska vardag.

Mayaruiner och dykning

Området runt Playa del Carmen har mycket spännande att erbjuda. Du kan upptäcka berömda mayaruiner i Chichen Itza, snorkla och dyka från ön Cozumel där korallreven utgör en explosion av färg under vattenytan eller titta på exotiska fåglar från Yucatánhalvön.

Språkskolor i Playa del Carmen

Don Quijote Playa del Carmen

Mysig skola mitt i Playa del Carmen där du kan ha lektioner utomhus.

Skolor » Spanska » Playa del Carmen

- Läs mer här »