Ekonomiansvarig sökes!

Blueberry Språkresor rekryterar!

Blueberry Språkresor är en av Sveriges ledande språkreseförmedlare som erbjuder språkresor till mer än 110 orter världen över, läs mer här; www.blueberrysprakresor.se. Vi söker nu en ekonomiansvarig som ska ansvara för koncernens redovisning.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiansvarig har du helhetsansvaret för ekonomin på bolaget och bolagets två dotterbolag. Du arbetar med allt från löpande bokföring, valutasäkringar, fakturering till bokslut och årsredovisning. Du sköter löneadministration och deltar i budgetarbetet, samt redovisning av skatter och deklarationer. Vidare har du kontakt med revisorer och hanterar en del administrativa uppgifter såsom vissa avtal. Det är positivt om du är van att jobba i organisationer med korta och snabba beslutsvägar. Det är även meriterande om du har erfarenhet från resebranschen då det är en del kontakter med utländska leverantörer Vi tror även att du är en person som gillar att förbättra, utveckla och effektivisera samt med god initiativförmåga där du kommer att rapportera direkt till VD och styrelse.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är självgående och trygg samt trivs i en prestigelös miljö där du får arbeta med frihet under ansvar. Du är social med en öppen framtoning och har lätt för att prata med olika typer av människor. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och tycker om ordning & reda. Trivs du att arbeta i ett mindre team och på ett företag som betonar delaktighet kan du vara den vi söker!

Erfarenheter och kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning så som redovisningsekonom eller civilekonom och arbetat flera år med redovisning och som trivs i en bred och utvecklande roll med korta ledtider. Du uppvisar god redovisningssed och håller dig uppdaterad inom området. Vidare skriver och talar du obehindrat på engelska.

Arbetsort

På vårt Helsingborgskontor, vi sitter i fina lokaler med sundsutsikt mitt i centrala Helsingborg.


Anställningsform och omfattning

Heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.


Anställningsstart

Så snart som möjligt. Sista ansökningsdag: 12/4

Skicka din ansökan till VD Fredrik Dahlberg på hej@blueberrysprakresor.se och märk mailet med "Ansökan Ekonomiansvarig".

Publicerat tisdag 26 mars 2019. Nyheten är giltig till fredag 12 april 2019.

Nyheter » Ekonomiansvarig sökes!

- Läs mer här »