Erbjudande att studera ryska!

Varför inte studera ett språk som sticker ut lite ur mängden och upplev fantastisk kultur och historia på samma gång? Vi arbetar med en kedja som heter Liden & Denz och som har skolor både i Moskva, St Petersburg och Riga. Så det är bara att välja den stad som lockar dig mest. Skolan anordnar dessutom olika aktiviteter och utflykter så att du får en upplevelse utöver det vanliga.

Om du bokar en normalkurs får du för varje två veckor en extra vecka gratis. Bokar du till exempel 6 veckor betalar du endast för 4 av dessa. Detta erbjudandet gäller till den 31 oktober och kursen kan pågå fram till 31 mars 2019. Bokning samt anmälningsavgift bör vara Blueberry tillhanda senast onsdag 31 oktober, kl 12.00.

Som om inte det erbjudandet vore nog så kan du även spara in pengar på ditt boende i Moskva eller St Petersburg. Väljer du att bo i delad lägenhet får du dessutom 30% rabatt på boendepriset. Det här erbjudandet gäller fram till 31 december.

För att ansöka om CSN måste du studera minst 3 veckor i Lettland och minst 13 veckor i Ryssland från 1/7 det året man fyller 20.

Har du särskilda frågor eller funderingar så tveka inte att kontakt med Louise på louise@blueberrysprakresor.se alternativt 08-509 316 55.

Relevanta skolor

Publicerat måndag 01 oktober 2018. Nyheten är giltig till onsdag 31 oktober 2018.

Nyheter » Erbjudande att studera ryska!

Erbjudande att studera ryska! - Läs mer här »