Är du den vi söker? Blueberry rekryterar!

Är du vår nästa Area Manager med ekonomiansvar?

Blueberry är en av Sveriges ledande språkreseförmedlare som erbjuder språkresor till mer än 110 orter världen över. För att stärka upp vårt team ytterligare och vässa våra kompetenser så söker vi på Blueberry Språkresor nu en Area Manager/Ekonomiassistent. Tjänsten är fördelad på 50 % ekonomi och 50 % administration av studenter till Japan. Vi söker dig som tycker om att arbeta i en internationell omgivning där varje dag bjuder på nya spännande utmaningar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en tjänst med två huvudområden: ekonomi och administration. 50 % av tjänsten består av sedvanliga ekonomiuppgifter såsom bokföring, utlandsbetalningar, fakturering, löneutbetalningar och prissättning.
Den andra delen av tjänsten avser administrativt ansvar för studenter till Japan där du kommer att ha kontakt med studenter främst via mail och telefon men även via mässor och informationskvällar. Du kommer även ha kontinuerlig kommunikation med våra partners i utlandet.

Kvalifikationer

Du har minst 3 års erfarenhet av ekonomiarbete och vi ser även att du tidigare arbetat med administration på litet till medelstort företag. Då tjänsten innebär mycket kontakt med utländska partners behöver du kunna uttrycka dig obehindrat i engelska.
Det är meriterande om du tidigare arbetat med bokslut och/eller har studerat utomlands.

Arbetsort

Stockholm. Vi sitter i trevliga lokaler på Östermalm.

Anställningsform och omfattning

Heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Anställningsstart

Så snart som möjligt.

Intresserad?

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till grace@blueberrysprakresor.se senast 15 juni
För mer information om tjänsten kontakta Operations Manager Grace Hung på ovannämnda adress, märk mailet med "Ansökan Area Manager".

Publicerat onsdag 30 maj 2018. Nyheten är giltig till fredag 15 juni 2018.

Nyheter » Är du den vi söker? Blueberry rekryterar!

- Läs mer här »