Språkresor till Málaga

Málaga med omgivningar på Costa del Sol är ett av de mest populära resmålen i Spanien. Mycket populär är också vår språkskola som förutom luftiga och ljusa klassrum erbjuder restaurang med andalusisk mat, en avsvalkande pool, en bra bar och trevliga enkel- och dubbelrum. På några minuter når du stranden där fisk- och skaldjursrestaurangerna ligger sida vid sida.

Det genuina Andalusien

De fantastiska stränderna är välkända men vad många inte vet är att Malaga är en genuin och levande spansk stad med lång och intressant historia. Málaga har alltid varit en viktig hamnstad och under den moriska tiden byggdes försvarsfästningen Alcazaba på en höjd i staden. Den är byggd på typiskt moriskt vis med fontäner och vackra trädgårdar. I den gamla delen av Málaga finner man många vackra andalusiska byggnader med typiska blomsterarrangemang. Det här var också Picassos födelseplats.


Till solen går upp

Middagen äts vid niotiden, kanske på en av de många tapasrestaurangerna. Oavsett om du gillar barhäng, flamenco, fiestor eller bara dröjer dig kvar i kvarteret brukar natten bli lång - och insmickrande ljummen. Dagen efter, när solen står som högst stänger Málaga med en suck och den välbehövliga siestan träder in.

Besök Afrika med blicken…

Eller packa väskan och res över till den afrikanska kontinenten från Gibraltar. Granada, Sevilla och Ronda är andra andalusiska städer som är lätta att besöka under din tid i Málaga.

Språkskolor i Málaga

Malaca Instituto

En av Europas bästa språkskolor. Härliga lokaler och pool. Nära stranden.

Malaca Instituto 15-18

Är du lite äldre är ungdomskursen på vår vuxenskola Malaca Instituto ett bra tips. Kursen vänder sig främst studenter mellan 15-18 år (men tar emot upp till 20år) och skolan är en av Europas bästa språkskolor.

Skolor » Spanska » Málaga

- Läs mer här »