Språkresor till Seoul

Välkommen till Seoul – the soul of Asia. Ta en del Japan, en del Kina och ett par unikt koreanska ingredienser så har du receptet till den koreanska huvudstaden. Lika färgstark och smakrik som den koreanska maten.

Seoul är en av världens folkrikaste städer. Själva staden har ungefär 10 miljoner invånare men inom the Seoul National Capital Area vilket är som deras motsvarighet till Stockholms län bor nästan halva Sydkoreas befolkning på 24,5 miljoner. Vilket också gör den till det näst största storstadsområdet i världen! Ungefär 1,1 miljon människor som bor där är utlänningar.

Sport-, kultur- och studentstad

I modern tid har Seoul varit värd för både OS och fotbolls-VM. År 2010 utsågs Seoul till världens designhuvudstad, mycket tack vare den imponerande infrastrukturen. Seoul är också en riktig studentstad med ett antal prestigefyllda universitet. Således är det den perfekta studieorten för dig som vill lära dig koreanska och verkligen lära känna Sydkorea och dess historia. Nattlivet går inte heller av för hackor.

På rundvandring i Seoul

Det finns mycket att se i Seoul. Allt ifrån häftiga byggnader och skyskrapor till gamla tempel. Är man shoppingintresserad kan man ta sig till Myeongdong som är den största shopping- och nöjesområdet i staden eller Dongaemun Market som är en enorm marknad där man kan hitta både det ena och det andra. De har även den största elektroniska marknaden i hela Asien vid namn Yongsangs. Man måste inte vara elektronikfreak för att uppskatta marknaden och du kan hitta mycket som du aldrig skulle drömma om i Sverige. Här kan du hitta objekt för upp till 50% billigare jämfört med vanliga affärer och andra länder.

Språkskolor i Seoul

Kyung Hee University

Studera på Koreas vackraste campus.

Lexis Korea Seoul

Studera mitt i Gangnam med flexibla kurser och mycket konversation.

Lexis Korea Seoul 13-17 år

Upplev en oförglömlig sommar mitt i Gangnam med mycket fokus konversation.

Yonsei Korean Language Institute

Studera världsspråket koreanska på universitet i Seoul.

Skolor » Koreanska » Seoul

Generös rabatt på Rennert i New York! Skynda att fynda! - Läs mer här »