Språkresor till Busan

Busan (som tidigare kallades Pusan) är Koreas näst största stad med 3,6 miljoner invånare. Här är livet lite lugnare än i Seoul och det kan vara lite lättare att börja prata med folk. Vill du plugga koreanska nära havet så är Busan studieorten för dig!

Koreas svar på Kobe och Vancouver

Busan är Koreas största hamnstad och världens femte största hamn mätt till antalet tonnage som lastas varje år. Förutom hamnarna så erbjuder staden också ett antal härliga stränder och för den vandringssugne är det inte långt till de omgivande bergen heller. Just kombinationen av berg och hav gör att Busan påminner lite om städer som Vancouver i Kanada och Kobe i Japan.

Nära till Japan och resten av Korea

Busan ligger i sydöstra Korea. Man har bra kommunikationer så att du snabbt tar dig vidare till andra delar av Korea och Asien. Snabbtåget KTX tar dig till Seoul på 2 timmar och 45 minuter. På tre timmar kan du ta färjan till Fukuoka i Japan och på ett par timmar flyger du från Busans internationella flygplats till orter som Beijing eller Tokyo. Från Sverige kan du flyga till Busan via Beijing med Air China.

Du behöver dock inte resa ifrån Busan då det mesta redan finns här, det finns ingen brist på bra shoppingutbud, fin natur och pulserande nattliv!

Språkskolor i Busan

Lexis Korea Busan

Studera koreanska med fokus på konversation mitt i Busan

Pukyong National University

Studera koreanska två stationer från stranden.

Skolor » Koreanska » Busan

Japan-mania - Intresse blir till jobb! - Läs mer här »