Språkresor till Rom

Rom är mer än bara en stad. Det är en känsla. Ett tillstånd som måste upplevas för att man ska förstå dess storhet.

Starka intryck

Rom ger starka intryck och upplyser dig om södra Europas historia i ett skådespel av byggnader, torg och fontäner som är helt omöjligt att värja sig emot. Historiens vingslag är så påtagliga att man obehindrat kan drömma sig tillbaka till antikens Rom för att plötsligt ryckas tillbaka till dagens moderna och färgstarka Rom. Ljudet av hundratals pastellfärgade vespor över kullerstensgator, klickande kameror och surret från uteserveringarna skapar en stämning som är svår att beskriva. Det är Rom helt enkelt.

Gladiatorspel och evig lycka

Rom har gjort stora, och viktiga, avtryck i historien. Bitar av Colosseum, en arena som byggdes på romarnas tid där grymma gladiatorspel underhöll Roms befolkning, finns än idag kvar och är en stor attraktion. Kasta ett mynt i den världskända fontänen Fontana di Trevi och bringa enligt traditionen evig lycka till ditt liv eller besök den gudomligt vackra Peterskyrkan i världens minsta självständiga stat, Vatikanstaten.


Skapar trender

Design och mode är för romarna som vatten och luft för oss: livsviktigt. Färg och form är ständigt närvarande; bara att sitta på en av de många episka torg som finns i Rom är som att gå på runwayshows i absolut världsklass. Romarna lever inte efter trender, de skapar dem.

Språkskolor i Rom

Dilit

En av Italiens främsta språkskolor med många utmärkelser.

Skolor » Italienska » Rom

- Läs mer här »