Språkresor till Paris

Paris. Bara namnet symboliserar så mycket att det nästan är överväldigande. Paris är ingen och allas stad. En stad som lär resten av världen vad kärlek egentligen handlar om.

Ditt Paris

Paris beskrivs ofta som ett ständigt närvarande skimmer. Om det är för Eiffeltornets mystik, Notre Dames sagolika siluett eller floden Seines porlande berättelser om evig kärlek spelar mindre roll. Skimret finns där du hittar det, för du kommer att hitta det någonstans i ditt Paris.

Bohemisk romantik

Eiffeltornet reser sig i mitten av staden, som en symbol för Paris och Frankrike. Paris myllrar av kända monument, museum och byggnader. Se dem, men se även bortom dem för att upptäcka det äkta Paris, det bohemiska Paris, det avantgardistiska Paris. Det är där den riktiga romantiken finns; på bakgatornas små caféer där äldre män löser världens problem över en kaffe, i de judiska kvarteren efter lördagens gudstjänst i synagogan, i slaktarens butik där priser och vädret diskuteras med stark inlevelse. Det är där romantiken och passionen finns.

Fashion

Som en av världens främsta modestäder agerar Paris gator runways åt framtida modeller och designers. En källa till inspiration och fascination, Paris är en modestad där allt är gångbart. Från väldressat Louis Vuitton till bohemiskt självkomponerat kaos.

Som sagt, romantik finns överallt i denna stad som känns tagen ur en film. En kärleksfilm med lyckligt slut så klart.

Språkskolor i Paris

Eurocentres Paris

Kvalitativ undervisning i små grupper med flexibla kursstarter.

Institut Catholique de Paris

Internationell språkundervisning i universitetsmiljö.

LSI Paris

Vår mest prisvärda skola centralt belägen i Paris.

Sorbonne

Läs franska i en anrik men modern miljö

Erbjudanden på språkkurs i Paris

Skolor » Franska » Paris

Studera på distans med onlineundervisning! - Läs mer här »