Öppet hus Stockholm 27 mars!

Har du funderat på att studera språk utomlands? Eller lockar världen och du är sugen på ett äventyr utomlands? Varför inte kombinera dem båda, plugga språk och upplev världen! Det absolut bästa sättet att lära sig ett språk är att lära sig det i landet det faktiskt talas. Och på köpet får du ett äventyr och en upplevelse med minnen för livet.

Tisdag 27 mars håller vi på Blueberry Språkresor öppet hus på kontoret i Stockholm för dig som är sugen på språkstudier utomlands. Så att du kan komma, inspireras, ställa alla frågor du vill ha svar på innan du trycker "go" för äventyret utomlands. Vi på Blueberry Språkresor har massa erfarenhet av språkstudier runtom i världen och utbudet är enormt. Alla vi som arbetar här har själva stått där du är idag, "Jag vill iväg, men hur?". Det är en djungel av både länder, städer och skolor och vi hjälper dig gärna med att ta de rätta valen. Då vi alla som arbetar här har besökt, bott, studerat och/eller arbetat utomlands kommer vi att ge dig alla förutsättningar du behöver till ett lyckat äventyr. Lockar världen? Missa då inte vårt öppna hus!

Föranmäl dig gärna till hej@blueberrysprakresor.se eller via telefon 08-408 884 98. Din föranmälan ska innehålla:

Datum & tid: tisdag 27 mars kl. 17:00-19:30

Adress: Grev Turegatan 35, Stockholm (ring på porttelefonen så släpper vi in dig)

Självklart är det gratis att komma! Och vi bjuder på enklare tilltugg/dricka.

Blueberry Språkresor har över 30 års branscherfarenhet och erbjuder språkresor på alla kontinenter utom Antarktis. Vi har erfarna rådgivare som kostnadsfritt gärna hjälper dig att hitta en språkskola som passar just dig! Det finns kurser i alla längder och för alla nivåer och de är CSN-berättigade!

Vi på Blueberry Språkresor ser fram emot att träffa dig!

Relevanta länder

Publicerat torsdag 01 mars 2018. Nyheten är giltig till onsdag 28 mars 2018.

Nyheter » Öppet hus Stockholm 27 mars!

Säkra sommarens äventyr redan nu och spara pengar på din juniorkurs! - Läs mer här »